Labradortispa Stifinnerens Ariell ble født på Norges blindeforbunds førerhundskole 20.08.2001. Den vesle bølla har blitt godt voksen dame og ble tatt ut av tjeneste som førerhund våren 2011. Hun er stadig full av livsglede og sprell, til stor fornøyelse for sine tobeinte venner. Dette er den ville og gale Vofs med nysgjerrig snute og propell bak. En herlig, liten hund som smiler med hele seg, og selv som pensjonist fryder seg over å få hjelpe til.

Ariell har fungert som studenthund i nesten sju år, noe som innebærer en del reising, men helt fram til hun ble pensjonert i en alder av ni og et halvt år har hun tatt fatt på sine oppgaver med en iver og arbeidslyst som andre bare kan misunne henne. Det er definitivt ikke uten grunn frøkna har fått klengenavnet "Duracell".

Pensjonisttilværelsen tilbringer Ariell fortrinnsvis hos nandens foreldre, men hun er stadig å finne som celeber gjest på prærien.

Våren 2011 kom Apollo inn i nandens liv som hennes nye firbeinte ledsager. Han er en gul labradorhann som i likhet med Ariell har et utseende som vekker manges oppmerksomhet. Det er ikke få beundrende blikk denne karen møter i løpet av en aktiv arbeidsdag.

Apollo ble født 10. april 2009 og fikk sin førerhundutdannelse ved Lions førerhundskole. Han er en rolig og medgjørlig liten herremann, men samtidig en uttrykksfull hund med mye personlighet. Det er ingen spøk å være utvalgt til og overta Ariell sine arbeidsoppgaver, men den gylne karen ble raskt nandens gullgutt, og høster mye ros for sin gode innsats. Som studenthund er han ett funn da han kan forholde seg i ro lenge av gangen, men ikke så ofte durer i vei inn i drømmeland.

Han går gjerne under kallenavn som "lille pudding" "polkagrisen" og "Smørrbukk," så det kan ikke herske noen som helst tvil om at dette er en virkelig sukkerklump. Han er rett og slett til å spise opp med sine karamell -og fløtefargede sjatteringer, toppet med nydelige ører i lys sjokoladebrunt.


Høsten kommer stormende

Høsten kommer stormende
I slutten av september begynte det brått å bli litt høstlig, og nå er høsten over oss for fullt. Høsten er en fargerik årstid på så mange vis. Bloggen er nå så smått under oppdatering igjen og det ligger en del innlegg som venter på sin tur til å slippe til. Vi ønsker alle en fin høst!

tirsdag 28. juni 2011

Månedens favoritt - TropiClean fresh breath clean teeth gel


Bilde: Clean teeth gel sammen med tyggeball og fingertannbørste i gummi.

I motsetning til mange tannkremer for oss firbeinte gjør Clean teeth gel faktisk nytte for seg. Den er et veldig godt valg for hunder som liker den friske myntesmaken og er dessuten basert på naturlige ingredienser med et høyt innhold av urteekstrakter.

Både to- og firbeinte her i huset setter pris på denne geleen. Nanden er glad for at den ikke blir klissete og setter flekker over alt. Den lette gelekonsistensen er grei å håndtere og i motsetning til sånt klineri med smak av lever, kylling eller liknende lukter det friskt og godt.

Ved daglig bruk bidrar Clean teeth gel til bedre ånde, samtidig som den også har en rensende effekt på tennene. Grunnen til at den kan presenteres blant våre favoritter er jo sjølsagt at den har veldig god smak og dessuten kan brukes på flere måter. Det kan appliseres direkte på tennene, eller påføre en tannbørste.

Vi nyter gjerne Clean teeth gel sammen med en tyggeleike i gummi av det slaget som har en utforming som bidrar til å gnikke litte ekstra på tenner og tannkjøtt. For den stakkaren som knapt nok får spise noe som helst ut over sine tilmålte porsjoner med mat er dette en ypperlig løsning. Smaken er så godt at den er verdt å slite litt for og dermed er det mulig å kombinere kjevetrim og munnpleie på en noenlunde fornuftig måte som ikke gir kranglete mage. Geleen påføres enkelt i små mengder i furer og hulrom på leikene. Den blir heller ikke klissete og eventuelle rester fjernes lett med vann.

Clean teeth gel selges i mange dyrebutikker og flere nettbutikker, blant annet hos Canis og Dyrlegebutikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar